Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Тептіївська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04363432) був реорганізований і увійшов до складу Богуславської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Тептіївка
Богуславський район, Київська область

Телефонувати на «гарячу» лінію можуть не лише бійці АТО та їхні родичі, а й усі небайдужі громадяни

У Богуславському районі працює «гаряча лінія» з питань допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, та їхнім родинам.

Відтепер, зателефонувавши за номером (04561) 5-12-61, можна оперативно отримати консультацію та допомогу з того, чи іншого наболілого питання. Телефонувати на «гарячу» лінію можуть не лише бійці АТО та їхні родичі, а й усі небайдужі громадяни, які прагнуть допомогти нашим хлопцям на Сході. Дзвінки приймають фахівці райдержадміністрації та переадресовують їх профільним структурним підрозділам, які розглядають звернення та надають необхідну допомогу заявникам.

 

В управлінні соціального захисту населення Богуславської райдержадміністрації працює «гаряча лінія» з питань надання житлових субсидій. Отримати необхідну інформацію щодо отримання субсидії можна за номером (04561) 5-16-64.

Дзвінки приймає спеціаліст відділу прийому громадян Савченко Яна Іванівна

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua